A Hónap Webshopja

2021. június

Shoprenter csapata minden hónapban kiválasztja több ezer webáruháza közül azt, aki a legügyesebben használja fel a rendszer lehetőségeit és sajátosságait. Ebben a hónapban ügyfelünk, a Home & Style  csapatának webshopját választották. 

Mint minden hónapban, a nyertessel készítenek egy interjút, amely során számos olyan kérdést taglalnak, ami minden e-kereskedelemmel foglalkozónak hasznos lehet és bemutatják az utat amit idáig megtettek és amit sikerült elérniük. 

 

Hogyan készült?

A Home & Style webshopot Dalma és Joci kérése alapján modern, ugyanakkor átlátható és vevőbarát  design-nal álmodtuk meg. A logó adott volt, ehhez mérten alakítottuk ki az egyedi megjelenést.  Fontos szempont volt az, hogy a türkiz és a bézs szín kombinációja domináljon a komplett webshop kinézetében.

A webshop tartalmaz egyedi fejlesztésű modulukat is, mely tükrözi ügyfeleink ízlését és személyiségét. Úgy alkottuk meg őket, hogy méltó módon kiemeljék a termékek minőségét.

A webshop a mai napig Tamás, a BerryArt fejlesztője karbantartása alatt van. Egyedi fejlesztések, termékfeltöltések és nagyker szinkronizáció feladatokat lát el ügyfeleinknek.

Webshop jellemzők

Tetszik a munkánk?

Kérj tőlünk Te is árajánlatot és legyél te a következő siker sztorink!

Érdekel