Home & Style rövid bemutatása

A Home and Style első sorban minőségi lengyel termékeket forgalmaz. Többek között Eurofirany, Pierre Cardin, Eva Minge márkák között válogathatnak a látogatók. Termékpalettájuk folyamatosan bővül. Lakberendezési tárgyak, kiegészítők terén verhetetlenek. Egészen a takaróktól kezdve, a textileken át a dekorációs tárgyakig bármilyen ízlésvilágnak megfelelő termékkel rendelkezik webshopjuk.


Hogyan készült?

A Home & Style webshopot Dalma és Joci kérése alapján modern, átlátható, fogyasztóbarát design-nal álmodtuk meg a már meglévő logó arculatához mérten.  Fontos szempont volt az, hogy a türkiz és a bézs szín kombinációja domináljon a komplett webshop kinézetében.

A webshop tartalmaz pár egyedi fejlesztésű modult is, mely tükrözi ügyfeleink ízlését és személyiségét. Úgy alkottuk meg őket, hogy visszatükrözzék a termékek minőségét különleges megjelenésükkel.

Az oldal a mai napig fejlesztésünk alatt áll. Szezonálisan készítjük hozzá a bannereket, kiemelt kategóriákat, egyedi fejlesztésű modulokat, elkészítjük a hírleveleit, valamint mindig valami újdonsággal lepjük meg kedves ügyfelünket és vásárlóit.

Webshop jellemzők

Tetszik a munkánk?

Kérj tőlünk Te is árajánlatot és legyél te a következő siker sztorink!

Érdekel