A Hónap Webshopja
2020. decemberében

Shoprenter csapata minden hónapban kiválasztja több ezer webáruháza közül azt, aki a legügyesebben használja fel a rendszer lehetőségeit és sajátosságait. Nos, ebben a hónapban lelkes ügyfelünk, a Pároskarkötő mellett tették le voksukat!

Mint minden hónapban, a nyertessel készítenek egy interjút, amely során számos olyan kérdést taglalnak, ami minden e-kereskedelemmel foglalkozónak hasznos lehet és bemutatják az utat amit idáig megtettek és mindazt amit sikerült elérniük. 

 

Hogyan készült?

Pároskarkötő webshopot Ivonn kérése alapján letisztult, elegáns dizájnnal álmodtuk meg. Fontos szempont volt az, hogy az oldal ékkövei mindenképp az egyedülálló ékszerek legyenek. 

A dizájn fő színei a fekete, fehér, szürke és kiegészítő színként a vörös jelenik meg. A főoldali elemek dinamikája és kifinomult játékossága a tulajdonos személyiségét és ízlését tükrözik.

Az oldal a mai napig fejlesztésünk alatt áll. Szezonálisan készítjük hozzá a bannereket, kiemelt kategóriákat, egyedi fejlesztésű modulokat, elkészítjük a hírleveleit, valamint mindig valami újdonsággal lepjük meg kedves ügyfelünket és vásárlóit.

Webshop jellemzők

Tetszik a munkánk?

Kérj tőlünk Te is árajánlatot és legyél te a következő siker sztorink!

Érdekel