Stellaruha rövid bemutatása

Nelly, a webshop tulajdonosa mindig is imádott öltözködni, ruhákat nézni és szetteket összeállítani a barátnőinek. Az ötlet így tehát adta magát, hogy mivel is indítsa el saját webáruházát. 

“Mindig is volt igényem a szép ruhákra, de eddig ezt Szolnokon nem tudtam megkapni: hiányzott a személyesség (a multiknál „vadászni” kell az eladókat), az, hogy valóban érdekelje az eladót az, hogy én mit szeretnék, és eszerint ajánlja a ruhákat. A gondolatomat tett követte, és egy barátnőm segítségével 3 éve kimentünk Olaszországba női ruhákért. Először 2 pici állvánnyi ruhánk volt, amit pillanatok alatt elkapkodtak az ismerőseim. Egyre bővítettük az árukészletet, majd fokról-fokra, szinte a nulláról, elkezdtem felépíteni a Stella & Co. Gardróbját.

Hogyan készült?

Nelly kérése egy modern, letisztult és a webshop stílusát visszatükröző landoló oldal volt. Az elkészítéshez fizetett képeket használtunk fel és egy olyan design-t alkottunk meg, ami mindenképp reprezentálja azt amit a Stella & Co. Gardrób képvisel. A landoló oldal felhasználóbarát, és reszponzív fejlesztésű.

Webshop jellemzők

 • Tulajdonos

  Dr. Pazsa Kornélia

 • Téma

  Olasz minőségi, egyedi ruhák és stílustippek

 • Választott szolgáltatás

  Standard landoló 

 • Kiegészítő szolgáltatások

  Webshop redesign

Tetszik a munkánk?

Kérj tőlünk Te is árajánlatot és legyél te a következő siker sztorink!

Érdekel